resim
Gedson Carvalho Fernandes
Takım:Beşiktaş
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Portekiz
  • 1308
    türk basınında dönen iddia benfica'nın 15m € bonservis beklentisi olduğu, bizim ise 2m € kiralama bedeli + 8m € satın alma opsiyonu teklifi yaptığımız konuşuluyor.

    opsiyonu zorunluya çevirip kiralama+bonservise 12m €'ya çıkarsak bırakabilirler, eğer 15m € istedikleri iddiası doğruysa tabi.

    beşiktaş'ın da bonservisinin %50'sine 7m €'luk resmi teklifi varmış. bir diğer ihtimal biz de beşiktaş benzeri bir teklifle gidebiliriz. eğer bonservis ödeyebilecek durumumuz varsa, ki ismi geçen topçulara baktığımızda da var gibi gözüküyor, bonservisinin %50'sine 8m € gibi bir önerebiliriz. futbolcu bizim olur, 2 sezon faydalanırız, 3. sezonunda satıp aldığımız bonservisin yarısını benfica'ya veririz. 20m €'ya satsak 10m € biz 10m € da benfica alır, benfica toplamda 18m € kazanmış olur, biz de adamdan 2 sezon faydalantıktan sonra +2m € da karda oluruz. ödeyemeyeceğimiz bir opsiyon koyarak kiralamaktansa bu şekilde almak daha mantıklı olur. bir sonraki sezonda tekrar alacağız diye uğraşmayız, ipler elimizde olur. ancak benfica oyuncunun satılacağına dair bir garanti isteyecektir, satmamamız durumunda mesela 8m €'ya aldıysak bir 8m € daha ödememiz gibi bir şart koşabilirler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın