resim
Yunus Akgün
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 1359
    hocanın bu sene şapkadan çıkaracağı tavşan kendisi olabilecek sol ayaklı sağ kanat oyuncusu. alt yapıda yunus bizim hücum liderimizdi. bizim şu an eksikliği yüzünden bas bas bağırdığımız hücum lideri aynı zaman da nitelik olarak olduğumuz eksik sağ kanat bölgesinde yani.

    yunus çevik ve kolay hızlanan bir oyuncu ancak max hızı fazla değil. bunun onu dar alanda oynamaya ittiğini düşünüyorum. son tercihlerde ise her zaman başarılıydı. bu sayede gol asist sayıları her zaman fazla olmuştur. defans ve süreklilik olarak çok eksiği vardı. ads macerasının kendisine çok şey kattığını düşünüyorum. aynı zamanda şunu belirtmek lazım kendisini eksik hissettiği ve oynayarak gelişmek istediği için kiralık transferini kendi istedi. genel olarak bilinen as takıma çıkan alt yapı oyuncuları kiralandığında öfler pöflermiş. cezalandırıldıklarını düşünürmüş. yunus böyle vizyonsuz değil. kendini geliştirmek istiyor.

    açıkçası top yunus'ta şu an. kendisi formayı isterse hoca ona o formayı verir. mevcut genç yerlilerimizden kerem hariç formaya en genç oyuncu bence yunus. iyi çalıştığını da düşünüyorum. bu durumu hocanın psv maçında oyuna sokarak ödüllendirdiğini düşünüyorum. formayı alırsa galatasaray'ın milyon €'larını kurtaracak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın