resim
Ömer Bayram
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:32
Boy:1.75
Uyruk:Türkiye
  • 2601
    ne bekleniyor, ne alınıyor sorusunu en çok sorduğum isim.
    arkadaşlar, samimi soruyorum: kendisinden ne bekliyorsunuz?
    dünyanın her takımında birkaç tane omer bayram var. barcelona, liverpool, man city, bayern... her takımda 1 2 adet, yetersiz görülen ancak özverili, ahlaklı futbolcu bulabilirsiniz.

    bu takım 20 sene sabri ye aynı muameleyi yaptı ancak eboue hariç kimse kendisini kesemedi. sabri ile o.bayram i bir tutmuyorum ancak taraftarın muamelesi çok itici.

    ömer bayram dan bir marcelo, bir alaba, bir robertson beklemiyoruz, istiyoruz ki mücadele etsin. e mücadele ediyor. hatta asist yapıp skor da üretiyor. maaşı da takıma gore yüksek değil. git desen gider, yedek dur desen durur. sol bek oynar, sol ic oynar, duran top kullanir. yabancı dili var, takımla arası iyi. iyi bir ailesi var, yaşantısı bozuk değil. pat diye galatasaray forması giymemiş, anadoluda yıllarca oynamış çocukluk takımına kavuşmuş bir adam.

    tüm bunlar küçük detaylar, esas nokta futbolculuk kalitesi. çok mu düşük? hayır. berbat halde mi ? hayır.

    ama sırtına vurmak kolay. aynı derecede 3 senelik okkalı bir kontrat ve imza parası alan 34 lük youtubera, 35 lik sakat kaplana, sevr sözleşmeli 32 lik feghouli ye ses çıkarabiliyor muyuz? hayır.

    ömer bayram gibi isimler takıma zarar vermezler. fayda alırsın almazsın orası tartışılır ama zarar görmezsin. takıma faydası olursa da tutarsın, tutmazsan da zaten gider.
App Store'dan indirin Google Play'den alın