• 42
    (bkz: kurt kocayınca)

    son döneminde berbat bir performansı ve sürüyle yanlışı var. ama bu sadece son dönemi için geçerli. bu adam galatasaray'ı türkiye'nin bir numaralı kulübü yaptı. ben daha fekdkamp gelmeden galatasaraylı olmuş biri olduğumdan, terim öncesi galatasaray'ı da hatırlıyorum. terim öncesinde bjk ile çok farkımız yoktu. fb zaten en öndeki kulüptü.

    terim bu kulübü bir numaralı kulüp yapmakla kalmadı, rakiplerin de ayarını bozdu. 99-00 sezonunda bu takım uefa kupası kazandığında o sezon boyunca terim olmasa oyuncular kaç maça çıkmayacaktı, allah bilir. dokuz ay para alamadılar da her seferinde hoca ikna etti. o takımın uefa kupası falan kazanması mümkün değildi, o başarının %90'ı hocanındır. bugün hala o titri taşıyorsak imparator sayesinde.

    büyük hezimetler de yaşadı ama en sonunda hep yolunu buldu. yani demem o ki suyunu çıkarıp edepsizleşmenin alemi yok.

    madalyonun diğer yönünde ise maalesef bu kendisinin suçu. kocadığını reddediyor çünkü. her savaşı kazanırsınız ama zamanı yenemezsiniz. bu ayıp da değildir. hoca da zamana yenilecekti. bence çoktan bırakması gerekiyordu ve hala da hiçbir beklentim yok. kocadığı ve bunu reddettiği için de onun bunun maskarası oluyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın