• 163
    (bkz: 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı)

    --- alıntı ---

    mert hakan, berat özdemir, ali kaan güneren, okay yokuşlu, coulibally, kaan ayhan, mensah, zambo anguissa, pedro goncalez, florentino, brunetta, moder, trezeguet, zincernagel, hauge, jozwiak, onyekuru, kokorin, samatta., godin... bir müddet dinlenmeyi planlıyorum.

    --- alıntı ---

    2020 yılında fatih terim'in istediği ama alınmayan oyuncular listesi yayınlamış. öncelikle mensah, mert hakan ve samatta'yı yazmaya utanır insan ve özellikle juan brunetta'yı kim aldırmadıysa allah razı olsun. yukarıda en iyi ihtimalle temiz bir 40 milyon euro var. berat özdemir'i niye yazmış hiç anlamadım çünkü o transferi süleyman soylu'nun yaptığını bilmeyen yok. ayrıca o pedro gonçalves 6.5 milyona sporting'de giden arkadaşsa türkiye'ye hangi parayla getirecektik onu hiç sormuyorum.

    ayrıca satmadan alamıyorduk. satmadan alamıyoruza gelmişken fatih terim'in sattırmadığı isimleride yazarsa çok sevinirim. marcao, luyindama ve belhanda'dan giden 36 milyon euro,
    sonraki satıştan pay ile yunus'u neden belçika'ya göndermeyip ardına ads'ye kiralanmasının mantıklı bir açıklaması varsa onu ayrıca merak ediyorum.

    hatırlarsanız fatih terim 2 sene önce burak elmas 1 hafta önce içeriden sızan bilgilerden rahatsız olduklarını belirtmişti o nedenle ara vermesin. külliyen bıraksın bu işleri.

    düzenleme : bahsi geçen twiti psv maçı sonrası gündeme geldiği için o maç sonrası attı zannettim, tamamen benim hatam. ilgili tiwiti 2020 yılına aitmiş. o nedenle mesajı düzenledim. kendisi buraları okuyorsa bu konu hakkında kusura bakmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın