• 47
    yeniden yapılanmayı başarabilmek için ilk önce hocanın kendisini fabrika ayarlarına döndürmesi lazım. (bkz: 21 temmuz 2021 psv eindhoven galatasaray maçı)’nın izahı yok. vazgeçtiğinde yenilirsin diyen hoca, maçtan önce yenileceğinin mesajını vermiş maçtan sonra ise mağlubiyetin mesajını vermiştim dedi. inanılır gibi değil. biz seni böyle tanımadık hocam. üç yıldır takım futbol adına bir şey oynamıyor. yığınla futbolcu geldi gitti. daha bizim ne oynadığımızı anlayan yok. sahada teknik, taktik hiç birşey yok. üç yıldır tüm avrupa maçlarında eziliyoruz. ne hücum ne savunma yapabiliyoruz. dün 2-1’den sonra savunma yapabilseydik hatta 3-1’den sonra bile umudumuz olurdu.

    yapılanmayı ilk önce kendinden başlat hocam. kendini yenile, ekibini değiştir. italyan kaleci antrenörü farioli taktik anlamda 6 ayda ligin içinden geçti. futbolcularımız sahada doğaçlama oynuyor sanki. üç yıldır savunmadan dan dun şeklinde çıkıyoruz. baskıdan çıkamıyoruz. kaptırdığımız toplardan yediğimiz gollerin haddi hesabı yok. bazen pasları gözü kapalı atıyoruz zannediyorum. ceza sahamıza şişirilen her topu bomba gibi ceza sahası önüne indiriyoruz. rakip bizden daha kaliteli olabilir. daha teknik daha hazır olabilir. ama bizden daha fazla koşup daha fazla mücadele ediyorsa dönüp bir zahmet ilk aynaya bakıp kendini yenile hocam.oyuncu seçmeden önce, sistemini belirle analizini yap ona göre oyuncu seç ki analizini yaptım dediğiniz takımdan 5 yemeyelim.

    birde niye üç yıl hocam. sergen bir yılda ligin altını üstüne getirdi. akıllı olsalar bir kaç hamleyle avrupada başarı sağlamaları uzak bir ihtimal değil. beşiktaşın imkanı bizden daha mı iyi de onlar bir yılda yapabiliyorken sen üç yıl istiyorsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın