resim
Scott William Piri
Görev:Kondisyon Antrenörü
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:ABD
  • 326
    bu adamın hayranları nereye kayboldu? hani yoklar. takım 2 dk pres yapınca buraya gelip scott piri etkisi be - scott piri yüklemesi diye yazmaya gelirdiniz. scott piri tarafından hazırlanan diri bir galatasaray takımı deyip övgüler dizilirdi.

    galatasaray yine bir avrupa maçında orta sınıf takımdan bile fizik olarak zayıftı. hatta öyle bir takım vardı ki sanki yıllardır ayaklarına top bile değmemiş adamlar bir araya gelmişti. ayakta zor duran adamlar izledik.

    bırakalım avrupayı galatasaray futbol takımı annemizin liginde bile fizik olarak hiçbir takıma üstünlük sağlayamıyor. ama herkes bu adamı teknik direktör gibi bekledi takımı şampiyon yapacağına falan inandı. beden eğitimi hocalığından bozma bir adama umutlar bağlandı. sanırsın bielsa'nın simeone'nin veya klopp'un performans antrönörü kendisi. adamın cv'sini bilen yok ama etkisi dünyanın en iyisi gibiydi.

    şimdi vitor peirera fizik olarak çok iyi bir takım kurar onun kondisyoneri kim onun arayışına girersiniz. ama size söyleyeyim. gidin rıza çalımbay'ın kondiyonerini arayın araştırın her sene tabanca gibi takım hazırlıyor. hem de gittiği her takımda. biraz da o adamları övün.

    neyse kısaca konu kondisyonerden ibaret degil. bizim ülkemizdeki kadar kondisyoner öven başka ırk yok. burada hata scott piri'de de değil. bu entryi bir kondisyonere büyük anlamlar yükleyenler için yazıyorum.

    galatasaray'da italyanlar varken hatta tudor'da varken sıradan bir idmanda bile her gün yapılan interval koşular galatasaray'da sezon başı ya da sezon ortasında arada bir yapılan bir şey. nasıl çalıştığımızı varın siz düşünün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın