• 176
    umutsuzluktan ziyade bilinmezliğin bünyeye hakim olduğu maç. nasıl bir oyun oynayacağımızı kestirmek güç. antrenman sahasında gündüz güneşinde oynanan öylesine maçlarla bu maçın konsantrasyonu da taktiği de aynı olmaz. dördüncü fatih terim dönemi boyunca avrupa'da kendi oyunumuzu kabul ettirmek bir kenara, 1 ekim 2019 galatasaray paris saint germain maçı hariç iyi anlamda akılda kalan bir avrupa maçımız bile yok. ancak bunların hiçbiri de bu akşamki maç için bir referans değil, tıpkı seksenlerin sonunda başlayıp 17 mayıs kopenhag'a uzanan maceramızın da artık referans olamayacağı gibi...

    geride kalan sezonda kıl payı farkla şampiyonluğu ve dolayısıyla şampiyonlar ligi'ne doğrudan gitmeyi kaçırdı bu takım. aslında yeni bir sezondan öte yarım kalan bir hikayenin devamı bu eşleşme. ama takımın genel ruh hali, kondisyonu ve form durumu maç sabahı itibarı ile bir bilinmez. fatih hoca'nın gerek bu maç gerek sezonun devamı için planladığı oyun da bilinmez. tüm bunları alt alta koyunca bu maçla ilgili bir projeksiyon yapmak oldukça güç.

    yoğun bir çalışma programından sonra nihayet tatil olunan üç günün ilkinin akşamını şenlendirecek bir maçtır yine de. 8-9 hatta 17-18-20 falan yaşların romantizmiyle ekran başına oturtacaktır.

    (bkz: kimim var ki senden başka)
App Store'dan indirin Google Play'den alın