resim
Servet Çetin
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 663
    rusya liginden daha iyi bir ligde oynamayı hak eden, galatasaray'a ve türk milli takımına son 3 senesinde önemli katkı yapmış futbolcu. sakatlık, yorgunluk bilmez vücudu ile her seviyeden forvete korku salmıştır.

    bu sene 3-4 maç rotasyona girmesinden, takımdan ayrılacak mesajı nasıl alındı bilmiyorum. aynı yanlış mantıkla, caner erkin solda çok iyi form tutturdu diye arda ve kewell'ın satılması gerek. galatasaray kulübü önceden bu hatayı aydın yılmaz-özer hurmacı, rigobert song-emre güngör* örneklerinde yapmıştır.

    emre güngör, servet'in yerine geçip iyi oynamıştır son maçlarda ama bu durum servet'in satılmasını gerektirmez. 2 senedir neredeyse ara vermeden oynamış servet'in yerine emre güngör geçmiş ve kendisinden beklenilenleri yapıp, alnının akıyla mücadele etmiştir. rotasyonu güçlü olan takımlara özgü bir durumdur bu. o takımın futbolcularının işlerini ciddiye aldığını, ilk 11 rekabetinin olduğunu gösterir.

    kadro derinliği denilen güzel şey, galatasaray seyircisi için yeni bir durum, farkındayım. bu duruma alışıp, futbolcu kayırmamanızı, o gün sahaya çıkan futbolcuya destek olmanızı öneririm.
App Store'dan indirin Google Play'den alın