resim
Manuel Locatelli
Takım:Juventus
Mevki:Önlibero
Yaş:26
Boy:1.85
Uyruk:İtalya
  • 9
    vallahi yalan yok, federico chiesa'yı nasıl 2-3 yıldır beğenerek hayranlıkla izliyorsam, biliyorsam manuel locatelli'nin euro 2020 öncesinde adını filan duymuş değildim.

    ilk kez bu turnuvada izledim, iki harika maç oynadı diğer maçlarda da sonradan oyuna dahil olsa da ben hep 11 çıkmasını istedim,bekledim.

    sanırım isviçre maçıydı, sol ayağıyla terse attığı top devamında 40-50 metre depar ve kale ağzında altı pas da golü atışı harikaydı, ikinci yarı bu defa sol ayağıyla kalecinin soluna şutu, çok güzel bir şekilde gol oldu.

    oynamış olduğu iki maçta ben kendisine hayran kaldım, bundan sonra da sıkı bir şekilde elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım.

    fiziği iyi, boyu uzun normalde sağ ayağını kullanıyor olsa da sol ayağı da sanırım gayet iyi, bence gelişime açık harika bir potansiyeli var. nasıl ki chiesa, donnarumma gibi isimleri real madrid'e çok yakıştırıyorsam, manuel locatelli'nin de orda oynamasını, forma giymesini çok isterim. ee tabi bu sadece benim istememle olmuyor biliyorsunuz ki real madrid böyle genç, gelişime açık, potansiyeli olan isimlerle değil de maalesef ki kasaplarla uğraşıyor. bu noktada diyecek birşeyim yok...

    bir süre önce juventus fcin 30 milyon euro'luk teklifini reddetmiş sassoulo kulübü, bunun dışında arsenal fc'nin de bir teklifi olmuş, transfer olur mu nereye gider bilmiyorum gönlüm tabii ki real madrid'e gitmesinden yana, ha tabi cristiano ronaldo juvede kalacaksa ronaldo,dybala, chiesa, locatelli filan... izlemek gerçekten güzel olur. ama nereye transfer olursa olsun artık elimden geldiğince takip etmeye çalışacağım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın