• 233
    eğer avrupada üst seviyede mücadele etmeyeceksek bu kadar transfere gerek olmayan mevkidir. 6 senedir sadece kendi ligimizde yarışıyoruz. mariano son senesinde iyice emekli gibi oynuyordu. ondan sonra gelen omar veya yedlin de sizi oyun olarak üst seviyeye taşımayacak sağ bekler.

    ilk sezonundaki mariano veya eboue size seviye atlatacak sağ beklere örnek verilebilir. eğer bu kalitede oyuncu almayacaksak bu mevkiye yabancı oyuncu almanın manası yok. şimdi diyeceklerim bana ofsayt yedirebilir ama önemli değil. sabri veya uğur uçar yedlinden kötü bek miydi?

    omar tarz olarak daha güçlü tempolu bir bek olsa da yetiştirilmesi imkansız bir oyuncu değil. sol bek mevkisi olsa oyuncu çıkmamasını daha anlayışla karşılıyorum çünkü bizim ülkenin genel sorunudur bu.

    fransa takımı gelip ikinci ligden zekiyi alıp götürüyor. biz altyapımızdan zeki çıkaramadık diyelim buna da eyvallah. yahu adam gözümüzün önünde oynamış onu da mı bulamıyoruz.

    ben futboldan futbolcudan çok iyi anlamıyorum. koca galatasarayda bu takibi yapacak kişiler yok mudur?
    eminim şu anda da türkiyede birkaç yıl önceki zeki seviyesinde oyuncular vardır. bunları bulup getirmek ve yetiştirmek gerek. yetiştirmesek bile kiralayıp gelişince alıp oynamalıyız.

    türkiyede altyapılarda en az sorun yaşanan mevkilerdendir, tıpkı kaleci gibi. süper ligde ortalama oynayacak bir sağ bek yetiştirmek de gayet kolaydır. ha eğer gidip 20 yaşındaki marianoyu bulup getireceksiniz o zaman yabancıya da eyvallah derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın