• 174
    oyun süresi ile ilgili düşünceleri, oyuna zarar verecek oluşum.

    bir kere sürenin durarak oynanması süre geçirmeye yönelik olarak kulağa hoş gelse de ciddi sakıncaları olacaktır.

    birincisi son dakikalarda, uzatmalarda doldur boşalt ile aranan son saniye gollerini öldürmüş olacaksınız çünkü dk 59:55 diyelim son topu ortalayana kadar top havada süre zart diye bitecek düdük çalacak o heyecan olmayacak.

    ikincisi süre geçirme olmayacak diyorsunuz diyelim, evet süre geçmeyecek ama oyunu soğutmayı engellemeyecek, adam yerde yatacak kıvranacak dk 55 tam baskı yapmışken o akışkanlık bozulacak. basketboldaki gibi ufak bir sahada yerde yatmak gibi durum yok futbolda böyle olmayacak muhtemelen. belki ek kuralla yerde yatan kişi minimum 2 3 dk oyun dışı kalacağını bilirse ya da süreye ek 2 dk gibi birşey eklenirse ki bu da saçma olur belki tolere olabilir.

    oyuncu değiştirme olumlu yüksek performans efor gereken bir spor bu büyük oranda oyun kalitesini artırır belki fiziksel güçle oynayan takımlara bir tık avantaj sağlar atak futbola ufak zararı olabilir.

    taçların ayakla olması da gereksiz ama nötrüm, çift vuruş olursa bir nebze olabilir. taçtan gol yemek gerçek anlamda olursa güzel olmaz.

    60 dk olayı zaten duran süreyle bağlantılı onu ekstradan eleştirmiyorum bu yüzden
App Store'dan indirin Google Play'den alın