• 356
    seçilmeden önce kendi anlaştığı oyuncuları 5, hocanın istediklerini 10 gün içinde bitirecek yönetimdi. hadi 5 gün içinde bitirmedin 20 gün içinde bitir. hoca'nın istediklerini alamadın mı, peki madem kendi anlaştığını iddia ettiklerinden al.

    hadi transferleri bitirmenin yanından dahi geçmedin bari eksikliği 1 yıl önceden belli olan sol bek ve orta saha oyuncusu getirseydiniz. gedson, etebo, belhanda, saracchi hepsinin gideceği belliydi benim bildiğim kadarıyla?? hani 2 yıldır hazırlanıyormuş ya burak elmas ve ekibi. sözde 2 yıldır hazırlanan bir ekibin scouting çalışması da nasıl böyle olur, kurzawa, ghezzal, gibi topçuların ismi hangi scouting çalışmalarına dayanarak bulunmuş, bunlarda ayrı bir muamma tabi.

    kısa vadede ikisine birden şartlar mı el vermedi, hiç değilse ya net bir orta saha ya net bir sol bek getireydiniz şampiyonlar ligi ön eleme maçına.

    stad sponsorunu açıklamadın, forma sponsoru açıkla, onu açıklamadın kol, şort sponsoru falan açıkla. 140 milyon euro ile geliyorum dedin, şu sıkışık dönemde bir 10 milyon euro görseydi hiç değilse kulüp.

    bütün seçim sürecinde kasa kolaylığı kasa kolaylığı diye afiş bastırmadığınız kalmıştı. 3-5 milyon euro kasa kolaylığı da mı sağlayamadınız acil ihtiyaçlar için.

    basketbol desen sözde ayağa kalkacaktı, galatasaray'a gelip çatır çatır oynayabilecek yerliler 3 kuruşa sağa sola gidiyor 2 haftadır. şube hala terk edilmiş kasaba gibi.

    ama bu yönetim daha yeni geldi zırvalıklarına girmeden bana bu yönetimin vaat edipte gerçekleştiği tek bir şey söyleyebilecek biri var mı. isimler umurumda dahi değil. vaat ettiklerini gerçekleştirseydi yada eksik gerçekleştirseydi buraya gelip canı gönülden tebrik edecektim. keza seçilmeleri çok mutlu etmişti beni bir taraftar olarak.

    ama gelinen nokta kocaman bir rezillik. adam resmen seçilmek ve taraftar desteğini almak için yapmayacağı ve yapamayacağı ne varsa bol keseden satmış. şu yönetime es kaza abdürrahim albayrak falan bir şekilde girebilseydi ve biz psv maçına böyle dımdızlak çıksak ne olurdu çok merak ediyorum. cevap infial olurdu. eee bu yönetim abdürrahim albayrak'ın yaptığından veya seçilse yapacağından farklı ne yapıyor şuanda tam olarak.

    ama onlar zaten yapamadığı için, taraftarı sürekli oyalayıp, verdikleri sözleri tutmadıkları için gitti. iyi o zaman sıkıntı yok. taraftarı birazda burak elmas yönetimi kandırsın. hem nasıl olsa yeni gelmişler. beklensin, aynı şeyler tekrar denensin, belki farklı bir sonuç verir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın