• 112
    yaklaşık 4 yıldır geçimimi sağladığım ve mesleğim olan oyun modu. buradaki tüm eleştirileri kabul etmekle birlikte onlarca müşterimin küfür kıyamet bırakıp coinslerini hatta makinelerini sattıktan sonra ertesi sene tekrar coins almak için geldiklerini biliyorum.* yani öncelikle bırakan arkadaşlara tebrikler.

    ama arkadaşlar oyunun eğlenceli olmadığını iddia etmeyelim, eğlenceli olmasa bunca insanı peşinden sürükleyebilir mi ? kadro kurmak, ödülleri açmak, kimya tutturmak, yeni oyuncu için heves etmek derken evet vakit alan bir oyun ama bir oyunu hem iyi oynayayım hem de çok vaktim gitmesin dediğiniz bir online oyun şu an yok. e-spor diye adlandırdığımız tüm oyunlarda iyi olmak için vakit ve emek vermek gerekiyor.

    paket açma konusuna gelince dolar-euro kuru nedeniyle ülkemizde çok pahalı, ama bir playstation 5 9bin tl olmuşken bu ülkede oyun oynamakta pahalı bir şey ki bu bambaşka bir konu ona sonradan gireriz. bu nedenle rekabet edebilmek adına coins satın almak ,fp ile paket açmaktan 3x daha karlı oluyor. tüm platformlarda coins ihtiyaçlarınız için mesaj kutumu yeşillendirebilirsiniz *

    fifa 22 ile birlikte 3 sene önce 40 maç olan hafta sonu ligi turnuvası(wl) bu sene 20 maça düşecek deniyor, oyundan sadece hafta sonu ligi kaçırdığı için soğuyan arkadaşların dikkatine. *

    umarım cimbomumuz yapacağı transferler ve sene içinde bol bol inform kartı alacak formda oyuncularımızla kadrolarımızda kullanacağımız oyuncuları bize kazandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın