resim
Nicolae Claudiu Stanciu
Takım:Damac FC
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.70
Uyruk:Romanya
  • 135
    nasıl maliyetli olduğunu anlamadığım oyuncu.

    adam son 5 sezonda sakatlık yüzü görmemiş. orta saha olmasına rağmen yine son 5 sezonda her sezon ortalama 20 ye yakın kez skora katkıda bulunmuş. evet, top liglerde değil ama türkiye de top lig değil zaten. bunları top ligde yapan adam da bu paralara gelmez ayrıca * buna ek olarak 28 yaşını yeni doldurmuş, daha temizinden 3 yıl daha randımanlı hizmet verebilir.

    şu profildeki bir eleman bizim takımda oynuyor olsa burada "10 milyondan aşağı satılırsa yanlış olur" denirdi, haklı da olunurdu. slavia prag adam satmayı bilmeyen bir kulüp de değilmiş anladığım kadarıyla. son birkaç sezonda ingiltere'ye bile iyi meblağlara +25'lik oyuncularını yollayabilmiş. karşımızda bu konuda acemi bir kulüp de yok yani. onlar da biliyor oyuncunun piyasasını, ne edeceğini vs.

    dahası elimiz de kuvvetli değil. benim gibi transfermarkt'a bakan herkes galatasaray'ın acil orta saha transferi yapması gerektiğini anlar. şampiyonlar ligi maçına bir hafta kaldı şunun şurasında.

    oyuncuyu hiç çıplak gözle izleme şansım olmadı. sadece football manager dan biliyorum, iyi oynuyordu * o yüzden teknik anlamda bu paraları eder, etmez, alınmalı, alınmamalı falan ona yorum yapamam. tek diyeceğim, tüm bu üstteki şartlar birleştiğinde; çok rahat konuşulan paraları edebilecek futbolcudur. bonservisi konusunda sıkıntım yok açıkçası. şu şartlar altında 7,5 mn euro lar verilse bile kızmam, çünkü elimiz mecbur. ya da her şeyden vazgeçeceğiz. şampiyonlar ligi'nden elenelim, yapacak bir şey yok diyeceğiz. artık bu yönetimin ekonomik ve başarı bazlı kararıdır * tek sıkıntım maaş konusunda olur. sonraki dönemde oyuncuları elden çıkarmaya çalışırken en büyük problemimiz burada kazandıkları parayı başka yerde kazanamamaları oluyor. o sebeple uçuk kaçık maaş verilmemeli.

    aynı durum gedson carvalho fernandes için de geçerli. pazarlık yapalım da nereye kadar, elimizdeki kartlar belli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın