resim
Nicolae Claudiu Stanciu
Takım:Damac FC
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.70
Uyruk:Romanya
  • 115
    26 yaşında suudi arabistan'a gittiğinin dikkate alınması gereken futbolcu.

    tek başına ölçüt değildir ama bir futbolcunun kariyer planlaması ile ilgili bilgi verir. para 26 yaşında tatlı geliyorsa 30 yaşında ballı kaymak gibi gelir insana.

    bir diğer olumsuz özelliği ise fiziği. kilo almaya çok müsait görünüyor ve bu kiloyu idare edebilecek bir boyu yok, hatta tam tersi oyuncu çok kısa. öyle 36-37 yaşlarına kadar kendisini götürebilecek bir fiziği yok gibi görünüyor, tabii yüksek profesyonellikle yapılabilir ama onun için de üstte bahsettiğim argümanı değerlendirebilirsiniz.

    bana göre bir olumlu özelliği var, ki bu da çok önemli, duran topları gerçekten iyi kullanıyor. bizdeyse bırakın iyi kullanmayı, topun başına geçtiğinde ucundan heyecanlanabileceğimiz kimse yok. bu açıdan kesinlikle fark yaratacaktır.

    önceden de yazmıştım çok tartışması döndü, 28 yaşında olduğu için ve üzerinden para kazanma ihtimalimizi çok zayıf gördüğüm için konuşulan bedellere * bu transferi istemiyorum. hatta hocanın "futbolcunun geçmişine değil geleceğine yatırım yapacağız" düsturuna zıt olduğu için net olarak karşı çıkıyorum.

    ama gelirse formamızı giyerse desteğimizi veririz tabi, hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın