resim
Nicolae Claudiu Stanciu
Takım:Damac FC
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.70
Uyruk:Romanya
  • 83
    28 yaş ligimiz için çok yaşlı değil. gomis takıma katıldığında 32 yaşındaydı, hem katkı sağladı hem de üstüne transfer yaptı. yani futbolcu iyiyse 28 yaş takıma katmak için fena bir yaş değil. 3-4 sene yararlanılıp sonrasında elden çıkarma imkanı gayet var.

    ayrıca scout ekibinin tek işi kimsenin bilmediği, ilgilenmediği 18 yaşında yıldız adayı bulmak değildir. ki zaten öyle bir şey yok da. 13’ünden önce mimliyor büyük takımlar bu tip adamlar. scout ekibi hocanın oynatmak istediği sisteme en uygun futbolcuları bulmakla da yükümlüdür. isterse tüm dünya tanıyor olsun, hocanın biçeceği rol için biçilmiş kaftansa ve uygun maliyetli ise o transfer scout başarısıdır.

    sözün özü 34 yaşında arda turan ile sözleşme yenilenen ortamda benim için gerçekleşirse iyi transferdir. maliyeti de muhtemelen açıklanandan düşük olur. yönetim algıya oynuyor, önden yüksek rakam açıklayıp sonra “ne 6’sı canım 4.5’a bitirdik” diyerek normal rakamı ucuz gösteren psikolojik etki yaratmayı amaçlıyor diye tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın