• 236
    geldiği gibi ndiaye'yi satıp yerine oyuncu alamayarak takımı orta sahasız bırakan yönetimden kötü ilk transfer dönemi geçirmeyen yönetim. bir de burak elmas'ın geçmiş yönetimdeyken çözdüğü nagatomo vardı o dönem. hoca çöp kutusundan donk'u çıkarıp kazanmasa bitik selçuk inan'la oynayacaktık, muhtemelen de aykut kocaman'a şampiyonluk hediye edecektik, bu sezon eksik kadro yüzünden sergen yalçın'a hediye ettiğimiz gibi.

    o yüzden tutup da "lemina, nzonzi, seri'yi getiren adamlar transferi bitirirdi ffpsiz." demeyin. o isimleri almadık biz, kiraladık. aralarında çok büyük fark var, mesela kiralık oyuncudan gelir elde edemezsin. kiralık oyuncu sadece gider yazar. burak elmas yönetimi, merak etmeyin, istese onlardan daha isimli oyuncular getirir ama bu parayı çöpe atmak olur. galatasaray'ın parasını kendi parası gibi koruyan adam 5-6 milyon € maliyetli kiralık oyuncularla har vurup harman savurmaz.

    burak elmas yönetiminden tek isteğim %95 ihtimalle eleneceğimiz psv maçına sol bek ve önlibero yetiştirmeleri. bu bölgeler güçlendirilmezse elenmeyi kabullenmiş bir görüntü çizeriz. biz avrupa'nın averaj takımı haline yirmi küsur maç yenildiğimiz için değil yenilmeyi kabullendiğimiz için geldik.

    not: %95 eleneceğiz demişsin kabullenmişsin zaten denilebilir. psv değil 2 milyon € bütçeli iskandinav takımı gelsin, oturmuş kadrolu takımı her sene kadro değiştiren takım yenemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın