• 232
    son seçimde aday olan başkan ve yönetimlerden hiç birisini galatasaray'ın sorunlarını çözebilecek kapasitede bulmuyordum. hala aynı görüşteyim. fakat bu yönetiminde şuan eleştirilmesini doğru bulmuyorum. seçim öncesindeki popülist söylemlerine de kanmadığım için şuan bir hayal kırıklığı da yaşamış değilim.

    ne için eleştiriliyorlar?

    -transferler.
    -sponsorluklar.

    transferlerde birden fazla etken olduğu için çok kolay bir iş değil. tabii ki parayı bastığınızda günlük tüm sorunları çözebiliyorsunuz fakat bu hareket tarzının acısı daha sonradan çıkıyor. transfer konusunda yönetime yapılacak baskıların sonuçlarını da düşünmek lazım. bu konuda yönetime biraz rahat hareket alanı bırakmak galatasaray'ın menfaatlerine uygun düşecektir. taraftarın çoğunluğu önümüzdeki psv maçını düşünerek hızlı aksiyon alınmasını istiyorlar. hız sonrasında yanlış kararlar getirebilir. bir sezonu çöpe atacak hataları yapmamak gerekiyor.

    sponsorluklar konusunda seçim öncesi yalan söylediklerini düşünmek istemiyorum. bunun bedelini ağır ödemek zorunda kalırlar. burası galatasaray neye uğradıklarını şaşırırlar. bu konuda da gecikmelerinin sebepleri olabileceğini bilmek gerekiyor. öncelikle görüştüklerini söyledikleri sponsorla ne konuda ne şartlarda anlaştıklarını bilmiyoruz. fakat mevcut anlaşmaların durumunu da yeni gelen yönetimin bilmediği de bir gerçek. açıkçası bizde bilmiyoruz. sonuçta anlaşmaların açıklanan ve açıklanmayan maddeleri oluyor. devam eden anlaşmaların usulüne uygun devam ettirilmesi yada fesih edilmesi gerekli. dün bize destek olmuş bir sponsorumuzu yarın bir başkasını bulduğumuzda suratına kapıyı çarparak kovamayız. kurumsal bir şekilde sürecin yönetilip sonuçlandırılması gerekli.

    kişisel düşünce olarak ilk altı ay boyunca yönetimi eleştirmeyi düşünmüyorum.*

    * galatasaray'ın ve toplumun değerlerine aykırı bir işe kalkışmadıkları sürece.
App Store'dan indirin Google Play'den alın