• 226
    1.5 sene hazırlandıklarını iddia etmiş, sponsorluklar, kısa süreli vaatler verilmiş. psv maçına 2 haftadan az kalmışken takımın sol beki yok. bugün kapa bildirseler, antrenmana çıkana kadar zaten 3-5 gün de öyle geçecek.

    transfer tahtası kapalı bahanesiyle sadece çocukları kandırabilirsiniz. görüşmeye çalıştığın kulüp, olmaz senin tahtan kapalıymış ben seninle görüşmem mi diyor? kulüple ve oyuncuyla anlaşır borçlar ödendikten sonra teker teker açıklarsın.

    durup durup ffp kıskaçındaki eski yönetime bok atarak savunulamaz. gitti onlar, artık yok. bir şeyler değiştireceğini iddia ederek geliyorsun. insanlar da soruyor değiştir hadi diye. 10 güne transferler bitecek açıklamasını kimsenin kimseye zorla yaptırdığını düşünmüyorum. kimsenin buna inandığını da zannetmiyorum zaten.

    sadece 1 sol bek ve 1 orta saha bile en azından yeterli gelirdi. reklamlarda çok hazırlıklılardı, devir teslimden 1 ay sonra maçımız olduğunu da biliyorlardı herhalde. hazırlıklıyım diyen kişiden de hazırlıklı olmasını beklemek en doğal hakkımız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın