• 218
    rüzgarın çok çabuk terse dönebileceğinin farkında olması gereken yönetim. taraftarların büyük bir çoğunluğunun desteğini alsalar da göreve geldiklerinden bu yana eleştiri alacak işler yaptılar ya da beklentileri karşılayamadılar. zaten 10 günde transferler biter muhabbeti kendi kalelerine gol atmaktan başka bir şey değildi. taylan olayında bence biraz geç reaksiyon verilmesi, üzerine kap açıklamalarına gelen kısıtlamalar ve şimdi de murat özyer'in göreve getirileceği haberleri. kap konusunda remzi sanver bir açıklama yaptı. bu açıklama sizi ne kadar tatmin eder bilemiyorum tabi. (bkz: futbolcu ücretlerini kamuoyuna açıklamamak/#3198849)

    bunlardan daha kritik olanı ise psv eindhoven eşleşmesinde alınabilecek kötü sonuçlar. kötü sonuçtan kastım elenmek değil, maçları kötü bir şekilde kaybetmek. bu durumda fatih hoca yine payına düşeni alacaktır ve bir hatası varsa almalıdır da. ancak transfer konusunda beklentiyi arşa çıkarıp bu eşleşmeye eksik kadro ile çıkılmasına neden olurlarsa bu yönetim de eleştirilerin merkezinde yer alır. şunu da belirtmek lazım bence; hazır bir takıma karşı, maça 2 hafta kala transfer yapılarak oluşturulan yeni bir takımın şansı zaten çok yoktur. en azından yönetim üzerine düşeni vadettiğinden biraz daha geç yapmış olur. ama lige daha hazır girmemizi de sağlamış olurlar.

    umarım liyakat, şeffaflık gibi en önemli konulardan taviz vermeden devam ederler. takımın eksiklerini de en kısa sürede tamamlarlarsa şu dönemi en az yara ile kapatabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın