• 214
    tekrar yazalım, taraftara oynamaktan vaz geçmesi gereken yönetim.

    bir ghezzal transferidir almış gidiyor. kimse kendilerinden beşiktaş'la, fenerbahçe'yle yarışsın istemiyor. ghezzal'a ilgi var mı yok mu bilmiyoruz, ghezzal instagramdan saçma sapan şeyler yapıyor falan. yarın ghezzal beşiktaş'a gitse yine taraftar twitter'dan falan galeyana gelecek, yine kendileri yıpranacak, yine galatasaray yıpranacak. böyle transfer hamleleri yapacaklarsa gitsinler sessizce halletsinler, menajerlerin, oyuncuların oyununa falan da gelmesinler. hem taraftar, hem kulüp, hem kendileri yıpranıyor.

    kimse kendilerinden 10 günde rüya takımı kurmalarını da beklemiyor. insanların beklediği tek şey şeffaf bir süreç. sürüncemede transfer süreçleri twitter gibi bir ortamın olduğu yerde insanları yoruyor.

    iki haftadır keçiörengücü'nde oynayan bir oyuncunun kaderini bekliyoruz. yorum yapanların %99.9'u bir kez olsun izlememiştir adamı, ama messi muamelesi görüyor adam. bunun tek sebebi işlerini sessizce yapmamaları, sürekli işi uzatmaları. bir gün çıkıyor keçiörengücü başkanı konuşuyor, öbür gün futbolcunun menajeri. saçma sapan duyumcu hesaplar fenerbahçe şu kadar teklif etmiş ama kahraman barış galatasaray'ı seçmiş falan diyor, boş hamaset.

    2 haftadan az kaldı gün itibariyle şampiyonlar ligi ön elemesine. ne hedefliyoruz? çıkın deyin ki, transferler olmasa bile biz hocamıza ve takımımıza güveniyoruz, turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. ama yok, her gün gedson, sol bek, bilmemne gelir de, belki psv'yi eleriz diye bekliyor millet.

    böyle süreç yönetecekseniz, mustafa cengiz yönetimiyle gram farkınız yok. isimler medyaya düşmüş, kimin peşinde olduğumuz belli, 3 hafta kap bekliyoruz, elli tane duyumcunun ağzına laf veriyoruz, milyonlarca insan twitter'da goygoy çeviriyor.

    neyse. baştan çok eleştirmek istemiyorum. fakat bu şekilde yönetim bir hatadır, senelerdir görüyoruz zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın