• 207
    kendilerinden evvel göreve gelen bir çalışanın hesap bilmezliği yüzünden cornelius'u alamayan (ki bu çalışan kovulunca da ayağa kalktı camia), ffp kıskacında üç sene boyunca şımarık taraftarın gazlamalarıyla uğraşan, 2019-20 sezonunda muazzam bir kadro kurduğu halde yerden yere vurulan mustafa cengiz yönetimine yapılanlar ortadayken kendilerine yüklenilmesi çok daha normal.

    hele önceki yönetime kötü niyet ve aleni çarpıtma ile itibar suikasti yapıldığı ve mevcut başkanın da buna katıldığı görünürse bu eleştirinin dozu da artar. sedef hacısalihoğlu meselesi bu camiadaki riyakarları çok güzel ortaya çıkardı. ibrasızlığa giden yolun başlangıcı da odur.

    düşünsene, senden çok önce kulüpte çalışan biri hesap hatası yapıp transferi baltalıyor, bu yüzden yerden yere vuruluyorsun, sonra bu çalışanın görevine son verince, seni yerden yere vuranlar bu defa bu kovulmayı yerden yere vuruyor. çünkü niyet kötü, bakış pis.

    dediğim gibi, bu yönetime yapılan eleştirilerin dozajı çok normal. çünkü mustafa cengiz'i kanser eden o iğrenç sürecin bizzat içindelerdi. madem biz daha iyisini yaparız diyorlar, yapacaklar. yoksa vicdanı olanların aklına, çökmüş ve bitmiş bir yaşlı adam gelir. vicdansızlar da hala transfer üzerinden çevrilen saçma sapan mesnetsiz iddialarla ona buna kalkan olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın