resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 96
    kendisini transfer etmek rachid ghezzal'ı transfer etmekten zor olan futbolcu.

    bir kere yerli ve potansiyelli. onun dışında yurt içinden neredeyse 8-9 kulüp ve fransa'dan bordeaux teklifler yapıyor. 2 milyon üzeri versen çıkacak yangını biliyorsun, diğer yandan teknik direktörün çok istiyor. son yıllarda rakiplerinle girdiğin transfer mevzularından hep (manevi anlamda) kaybederek çıktın. bu yüzden fiyatı da yükseltmeden bir şekilde bağlaman lazım.

    oyuncuya çok teklif olduğundan maaşı da bu doğrultuda dolgun istiyor doğal olarak, onu da makul seviyeye indirmek zorundasın çünkü yüksek maaş verdiğin takdirde bu yeni nesil taraftarın medyanın gazıyla adamı yemesi çok olası. bir bakıma taraftarın önüne atmadan ve kulüp ekonomisini gözeterek çok fazla talibi olan birini bağlamaya çalışıyorsun.

    ghezzal'da durum öyle değil kulübüne 4-5m kendisine 2.5m verdiğin an ghezzal'ı alırsın. bir kısım taraftar tepki verir, bir kısım taraftar şampiyonluk hamlesi der makul karşılar. en fazla iki güne de unutulur millet sahada verdiğine bakar olur. her bakıma zor olan barış alper'in transferi olur.

    edit: birilerini aklama veya karalamak için değil sadece sorun tespiti olarak yazılmıştır. transfer sürecinin daha iyi yönetilme ihtimali vardı diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın