• 197
    reaksiyon konusunda ciddi sorunlar ve çelişkiler barındıran yönetim.

    taylan antalyalı meselesine ani ve sert tepki vermek için 3 gün beklediler ama herkesin trt spikerlerinin turnuva boyunca yetersiz olduğu ortamda haklı bir levent özçelik isyanına konu direkt kulübü bile ilgilendirmiyorken 8 saat sonra, ertesi sabah tepki verdiler.

    fenerbahçe cephesinden yükselen 2012 playoff sezonu şampiyonluğunu fetö'ye bağlama açıklamalarına sessizler. ölü taklidi yapıyorlar ve bu algı yerleşiyor farkında değiller.

    kap açıklamalarına ücret bilgisi geçilmemesi konusuna -ki haklılar bu kararda bence- bile 1 hafta boyunca kulüp bir şeyler saklıyor algısı yerleştikten sonra cevap verdiler.

    elmalı davası gibi sosyal konularda bayrağı hala fenerbahçe'den sonra adeta ortamı bi yoklayıp tehlike yoksa öyle sallıyoruz ve gram samimi gelmiyor.

    kurumsallık hafta boyunca yaşanan gelişmelere ertesi hafta yönetim kurulu toplantısı sonrası cevap vermek değildir. burada ciddi bir hata var gerçekten. bu mantıkla büyük sorunlar yaşarlar. burak elmas başkanın bu iletişim stilinden acilen vazgeçmesi lazım. nasıl geç gelen adalet, adalet değilse; geç gelen tepki/açıklama da hükümsüz kalır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın