• 187
    16 temmuz saat 01:00'a kadar psv maçının transferlerini yetiştirmesi boynunun borcu olan yönetim. galatasarayı kolu bacağı sakat bir şekilde yarıştırmaya hakları yok. bunu bilerek giydiler ateşten gömleği. transferleri 10 günde bitirecekleri vaadi gerçekçi değildi. onu en yakın zamanda olarak algılamak daha mantıklı.

    fakat, psv'ye elenirsek tüm suçu yönetime yüklemek art niyetlilik olacaktır. gedson, onyekuru, sol bek, sağ bek, stoper, yaratıcı orta saha vs. bütün eksikler gelse de eleniriz. hatta bütün eksikleri 3 yıl önce tamamlamış ve 3. senedir birlikte çalışan bir ekibimiz olsa da elenme ihtimalimiz yüksek olurdu. bunun sebebi hoca da olmayacaktı. ligin tempo düşüklüğü ve mali imkansızlıklar bizim zaten psv karşında favori olmamızın önüne geçer. o yüzden psv maçına kadar bir kaç eksik yerin tamamlanması önemli ancak asıl hedef avrupa ligi olmalı. bir avrupa ligi yarı finali bizi eskiden olduğumuz noktaya çıkmamıza yardımcı olacaktır.. benim bu yönetimden beklentim tamamen avrupa liginde başarıdır.

    kaynak: uefa şampiyonlar ligi yönetmeliği 7. başlık (oyuncu kaydetme) 45. maddenin (oyuncu listesi) 7. fıkrası (a listesinin kayıt son tarihleri) https://documents.uefa.com/...-Player-lists-Online
App Store'dan indirin Google Play'den alın