• 180
    aslında algı 10 günde transferleri bitirme sözünün üzerinde ama insanların eleştirilerinin sebebi bence başka bir nokta. takımı geçen yıldan çok daha güçlü yapacak transferler 10 günde olmasa da olur, kimse de bu yüzden kendilerini eleştirmez.

    fakat bariz olması gereken transferler var, ve uzun zamandır hazırlık yapıldığı söylendikten sonra bu transferlerde bile geç kalınması gerçekten endişe verici. geç kalınması derken, psv maçı açısından söylüyorum tabii.

    en net iki örnek gedson ve onyekuru. bu arkadaşlar geçen yıl da takımdaydı, ve eğer bu yıl takımda olmaları hedefleniyorsa yönetimin bu iki ismi şu ana kadar çoktan bitirmiş olması gerekiyordu. borç kağıdı muhabbetini falan bi geçelim bu isimlerde, mazbata alınır alınmaz gidip prensip anlaşması yapılabilecek isimler bunlar. tahta açılınca da kap'ı basıp kampa atman gerekiyor bu isimleri.

    halil de eklenebilir bu örneklere.

    onun dışındaki transferler için hocayla görüşüp, isimleri netleştirip, anlaşma zemini aramaya başlarsın. onlar için sıkıştırmaya gerek yok tamam. ama diğerleri için bu kadar geç kalınmış olması hoşuma gitmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın