• 175
    beni endişelendirmeye başladılar. meşhur "10 gün" söylemi zaten en başından pek inandırıcı değildi ama 15 güne yakın bir sürede 1 transfer bile açıklayamamış olmamızı beklemiyordum. transferleri geçtim, arda turan ve fatih terim'i bile henüz açıklayamadık. bitti oldu diyebileceğimiz bir transfer de yokmuş gibi görünüyor. daha gedson fernandes için benfica ile pazarlıklar bitecek de, aliou dieng (veya alternatifi) için kulübüyle anlaşacağız da, sol bek seçimimizi yapıp o transferi bitireceğiz de, halil akbunar, kaan ayhan, halil dervişoğlu gibi oyuncular için teklif yapacağız da ohoo. 1.5 hafta önce bittiği söylenen barış alper yılmaz transferi bile henüz açıklanamadı.

    "transferleri neden 10 günde bitirmediniz" demek istemiyorum ama madem transfer konusunda ellerini bu kadar çabuk tutacaklarını iddia ettiler, şu ana kadarki tablo net başarısızlıktır. rezan epözdemir'in "transfer yasağını kaldırdık" açıklamasının üzerinden bile 3 gün geçti, hala ses soluk yok. transferleri 10 günde getireceğini iddia eden bir yönetimin o 10 gün içinde en azından 3-4 oyuncuyla ve takımlarıyla tamamen anlaşmış olup transfer tahtası açıldığı anda oyuncuları türkiye'ye getirmesi gerekirdi.

    şimdiye kadar transfer konusunda ciddi hayal kırıklığı yaşattılar. bundan sonrası için kendilerinden abartısız beklentim uçakları ardı ardına indirmeleridir. gerekli takviyeler gelir ve takımla antrenman yapma imkanı bulurlarsa psv'yi eleme şansımız hiç az değil ancak şu anki kadromuzla pek şansımız olmayacak. umarım aslında planları işliyordur ve mutlu olacağımız günler çok yakındır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın