• 165
    ben bile yeni gelen yönetimin, bu problemlerle karşılaşacağını biliyordum. zira seçim sürecinde bu konu çok konuşuldu. metin öztürk, abdurrahim bey'in tüm adayları arayıp "en az 300 milyon tl'nizi hazırlayın" söylemini zaten çıktığı her programda dile getirmişti. metin bey'in politikası da "biz 400 milyonu cebimize koyduk öyle geliyoruz" idi.

    şimdi burak bey seçim öncesi bu gibi söylemler dönerken burak bey pek bu tarz söylemlere girmiyordu. sonra ne olduysa kendisi de mali destek konularına girmeye başladı ve bir anda o saçma söylemde bulundu "kendi görüştüğümüz oyuncular 5, hocanın istediklerini 10 gün içerisinde takıma dahil edeceğiz". bu kendisi için büyük avantaj sağlayan bir vaat oldu, hem sosyal medyada hem genel kurulda.

    ben şahsi olarak 10 gün olayına çok inanmasamda bir ihtimal dememiş de değilim. benim için önemli olan psv maçına en kötü sol bek ,1 orta saha, 1 kanat yetiştirilse iyi diyordum.

    bugün kendi yorumlamam maalesef burak bey yönetimi ya psv maçını çok önemsemiyor yada gerçekten sorunları çözmekte güçlük çekiyor. zira bahsettiğimiz minimum 3 transfer bile psv'yi elememizde çok etkili olmayacak gibi. mesela orta sahaya 1 transfer yetişse bile bana çok yeterli olacak gibi gelmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın