• 164
    19 haziran 2021 galatasaray seçim genel kurul toplantısı arifesinde verdiği sözlerin karşılığını beklediğim yönetimdir.

    eğer senin transferlerin hazır ise, "transferler hazır ve 10 gün içinde tamamı sonuca ulaşacak" diyorsan bahanelerin ardına sığınmayacaksın. her şey hazırdı ise tudor'un parası ödendiğinde, çatır çatır açıklardın transferleri. sen herkesle anlaşmanı yaparsın, tüm süreçleri engeller kalkar kalkmaz aksiyon alabilecek duruma getirirsin ve engeller kalkar kalkmaz da açıklarsın. sadece transfer sürecinde değil iş hayatında hızlı aksiyon alınması gereken her işte bu şekilde yaklaşırsın.

    15 gün sonra şampiyonlar ligi elemesi söz konusu ve biz hala top çeviriyoruz yok 2 temmuz'u baz alalım yok tudor yok transfer tahtası vs. aynı durumda mustafa cengiz yönetimi olsaydı neler konuşulurdu net bir şekilde tahmin edebiliyorum.

    sayın burak elmas yönetimi; sizin seçilmiş olmanızın anlamı ne? basın açıklamalarımızın üslubunun süper ama içeriğinin boş olması mı? takımın sol beki yok, sağ beki yok (bence), orta sahası boş, sağ açıkta adam yok (feghouli'ye güvenen renkdaşlar varsa lafım yok), mustafa sakatlanmış olsa forvetimiz yok ama üslup süper!

    hakkımızda hayırlısı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın