• 159
    seçim arifesinde yaptığı pek çok açıklamada, dolaylı yollardan takip ettikleri hatta transfer konusunu belli aşamaya getirdikleri bazı oyuncular olduğunu ve göreve geldikleri taktirde 10 gün gibi kısa bir süre içerisinde transferi bitireceklerini söyleyen galatasaray yeni yönetimi.

    10 gün mevzusuna pek takılmıyorum, hiç olası bir söylem değil zira. galatasaray tarihi boyunca hazırlık kampını tüm transferlerini bitirip yapmış bir kulüp olmadığı hiç bir zaman. sadece olmayacak bir şey üzerinden taraftarı beklenti içine sokmaları yanlış ve güven zedeleyeci. tabii bunda geçmiş dönemlere ait ödemelerin getirdiği bağlayıcı hükümleri de eklemek gerekir. fakat yinede, orta sahası ve sol kenarı boş olan ve iki hafta içerisinde şampiyonlar ligi ön elemesi oynayacak bir takımın, "galatasaray'ın kuruluş amacı türk olmayan takımları yenmektir" felsefesiyle göreve getirdiği bir başkan ve yönetiminin şu ana kadar transfer konusunu daha somut adımlar atması gerekirdi.

    yine de kaybedilmiş herhangi bir şey yok. enseyi karartmak
    da yersiz. kendilerinden beklentim herkesin malumu olan eksik bölgeleri doldurmak ve transfer sezonunu nicelik anlamda soru işaretlerine mahal vermeden geçirmek. oyunun kalbine, kiralıktan ziyade iki adet bonservisiyle oyuncu takviyesi yapılması benim adıma bu dönem için en önemli kıstas. merkezde yerleşik düzene geçebilirsek yan etmenleri revize etmek de daha kolay olacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın