• 155
    şu 10 gün meselesi bence eleştirilmeli ancak ben bunu pas geçeceğim. buradaki mesele vaadin olması. aslında o cümle biraz daha diğer değişkenlerin sabit kaldığı durum için geçerli gibiydi. özellikle kulübün durumuna dair yeterli bilginin olmaması kurduğunuz projeksiyonun hatalı olmasına sebep verebilir. transfer tahtamız yeni açıldı, yani düşününce kabul edilebilir bir durum. hatta transfer tahtamızın kapalı olduğunu da böyle öğrenmiş olduk (alo galatasaray muhabirleri orada mısınız).

    ancak bu ücretleri açıklamama mevzusu çok canımı sıktı. biz mustafa cengiz yönetimi yahu inciği cinciği de açıklamayalım dediğinde bile rahatsız olmuştuk. kamuoyunda galatasaray'a kafa patlatmak isteyen bolca insan var. neden donelerimizi azaltıyorsunuz ki? bu uygulama kötü hamleleri kapatmak dışında bir işe yarayacak bir şey değil. kolektif bir kabulle hepimiz galatasaray hepimizin diyoruz. buna zarar vermeye ne gerek var?

    bu kararın bize yansıyan kısmı bu. diğer bir açıdan da bilgiye ulaşamamaktan şeffaf olunmamasından şikayet eden bir yönetimden bahsediyoruz. yani neden şeffaf olan bir şeyi matlaştıralım ki? her ne kadar kulüp üyeleri bu ücretlerden haberdar olacak olsa da bu yine de bu işi zorlaştırmak elitleştirmek ne işimize yarayacak göremiyor ve hatta yakıştıramıyorum da.

    bir konuda öveyim. bu yönetim bana sezdirdiği kadarıyla derdini anlatmakta sıkıntı yaşayacak bir yönetim değil. bu sorularıma ve dertlerime bir açıklama, cevap, mantıklı bir sonuç göstereceklerdir diye umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın