resim
Daniel Güiza González
Takım:CD Rota
Mevki:Santrfor
Yaş:43
Boy:1.83
Uyruk:İspanya
  • 475
    22 subat 2010 fenerbahce bursaspor maci'nda kendi taraftarının yogun protestosuna maruz kalmıştır. maçta 30 dk top ne zaman kendisine gelse statta ugultular ve ıslıklar duyuldu. 2.yarıda bu olayı abarttılar ve semih tezahüratı yaptılar. daum da oyuncusuna sahip çıkmadan kendine laf gelmesin diye güiza yı çıkartıp semih i aldı. kendim dahil alay konusu yaptıgımız adam duygusallıgından dolayı yedek kulubesinde ağlamıştır.

    bir taraftar takımının herhangi bir oyuncusunu bu duruma sokuyorsa o taraftar nasıl bi takıma gönül vermiştir acaba? bir hoca oyuncusunu böyle bir durumda bırakıyorsa o hoca nasıl bir takımın başındadır? başına bunlar gelen oyuncu nasıl bir takım için ter dökmektedir? tüm bunların sebebi olan takım ise nasıl bir ülkenin 4 büyük takımından biri olabilmektedir?

    bir futbolcu ne kadar kötü oynarsa oynasın böyle bir şeyi haketmez. kötü oynar yollarınızı ayırırsınız kimsenin adını lekelemeden. aksi durumda bu çağ dışıdır insanlık dışıdır. bizim memnun olmadığımız futbolcular olmadı mı tabi ki oldu keşke o formayı giymeseydi dediklerimiz de... ama formanın kutsallıgı adına yakışıksız onursuz bir harekette bulunmadık hiç bir zaman. farkımız da budur zaten. farkımız onurdur,saygıdır,insanlıktır kısacası galatasaray'lılıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın