• 1395
    taylan antalyalı ile ilgili sıcağı sıcağına paylaşım yapmayarak iyi etmiş hesaptır.

    öncelikle bu tür paylaşımlara bir kişinin inisiyatifiyle karar verilmemeli. kurumsal bir hesap yönetiyorsanız kurumun bu konuda nasıl bir tutum takındığını bilmeniz gerekir. yapacağınız bir paylaşıma "biz oyuncuyla sözleşmemizi feshetmeyi düşünürken sizin yaptığınız iş mi" tepkisi gelebileceği gibi tam tersi biçimde yaptığınız paylaşımın yeterince sert ve kararlı olmadığı yönünde de tepki alabilirsiniz.

    bununla birlikte kurumun oyuncuyla ilgili konudan bağımsız bir tutumu da olabilir. düşünün ki bu paylaşımdan önce oyuncunun transferi için bir görüşme yürütülüyor veya oyuncunun sözleşmesinde indirim/iyileştirme yapılacak. bu durumda yapacağınız paylaşım bu süreçlerin farklı şekilde algılanmasına sebep olabilir.

    ek olarak taylan'ın da bu konudaki tutumu önemli. ben tepkileri saçma buluyor ve taylan'a ne olursa olsun destek verilmesini bekliyorum. taylan'ın bir özgürlük savaşçısı olarak değil, sadece istediğini giyme hürriyetine sahip bir insan olarak arkasında durmayı yeterli buluyorum. ama taylan'ın o tişörtü neden giydiğini bilmiyoruz. kulüp sosyal medya hesaplarından paylaşım yapıldıktan sonra taylan çıkıp da "ben o tişörtün ne anlama geldiğini bilmiyordum, incittiğim herkesten özür diliyorum" derse kulübü ne hale düşürmüş olacaksınız? taylan'dan böyle bir açıklama beklemiyorum, ama o tişörtü giymek kadar bu açıklamayı yapmak da hakkı. hatta hiçbir şey demeden sadece konunun kapanmasını da bekliyor olabilir.

    bu nedenlerle soğukkanlı biçimde doğru tutumu takınmıştır. eleştirirken herhangi birinin kişisel sosyal medya hesabı gibi değerlendirmememiz gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın