resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 56
    fasfakir heung min son'u. top sürme de bir sıkıntısı yok ama artık ölümüne kapalı defanslara karşı oynayacak. sekidika da gelmeden önce güzel dribbling i var diye heyecanlandırıyordu. hızında ve patlaması da gayet güzel, o da çizgiye inmeyi sevenlerden.
    lakin benim izlediğim kadarıyla top kontrolü konusunda sıkıntılı. bitiricilik konusunda da saç baş yoldurma ihtimali yüksek ama bir yandan da 12 gollük (8gol 4 asist) katkısına değinmeden olmaz.*
    ıyi niyetinden ve azminden şüphem yok. şöyle eljif elmas kadar olmasa da şişmesi lazım, fiziksel olarak 3 omuz yedimi oyundan düşecek görüntüsü var. potansiyelli mi? fazlasıyla. yakışır mı? yakışır. +1.5m€ ya değer mi? bence kesinlikle değmez çünkü daha halil, gedson, 10 numara be sol bek transferleri var. derler ki falcao river plate e gidiyor ona 2.5 ödeyeceğiz, diagne 4 e gidiyor, feg10dan da 3m€ zararla çıkıyoruz, tamamım.
    bence gelecek vaad eden transfer ve kerem i gördükten sonra fazla heyecanlanıyoruz. kerem erzincan da kendisini çok daha net gösteriyordu bence. bu kardeşimizi övmeye zaten gerek yok istatistikleri malum ama bonservis can sıkıyor. dilerim ilk 11 tamamlanmıştır da pasta kalıbından önce kremayı çırpmışızdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın