resim
Serdar Eylik
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 274
    ilgili mülakatın küçük bir bölümünde; mental olarak altyapıdan çıkan gençlerin, diğerlerine kendilerini göstermesinin gerekli olduğundan bahisle verdiği örnek bu kadar ciddiye alınıp, tutunamamasının sebebi olarak bunu gösterdiği düşünülmemeli.

    eğer videonun youtubedan tamamını izlerseniz hatanın kendisinde olduğunu en başından kabul ediyor zaten adam.

    asıl mesele emre aşık ve beşlik meselesi. bu tür küçük meselelerde devrecilik, abicilik değildir yapılması ya da normalleştirilmesi gereken. delikanlı büyüklerden biri çıkar, genç futbolcuya dayılanan ağır abiye haddini bildirir. olması gereken budur.

    küçük denilerek önemsenmeyen şeyler aslında meslek ahlakına aykırıdır. ayhan akman 5e 2de ortaya geçmez, neden çünkü abi. emre aşık beşlik yer çocuğu azarlar. işte biri çömezin yerine kendini koyup, kaptırmasaydın ya da beşlik yemeseydin o zaman kes sesini diyebilmelidir. olması gereken aslında bu muhabbetin yaşanmamasıdır.

    ulan james milner 35 yaşında sahada basmadık yer bırakmıyor. bizdeki muadilleri omuz atsan sakatlanacak hale geliyor. bunlara takılmak gerek.

    ayrıca saç kesilmesine takılıp mental olarak çökecek futbolcunun da büyük takımda oynamasının imkansız olduğunu, bunların önemli şeyler olmadığını ifade etmiştir kendisi. keşke umutları boşa çıkarmasaydı da uzun yıllar faydalansaydık kendisinden.

    fm 2010'da kendisini hulk'la takas etmeyen de yoktur herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın