• 180
    ivedilikle ciddiye alınıp gereğinin yapılması gereken görev. her iş ehline verilir.

    nasıl takımın kondisyonu için gidip işin ehli scott piri'yi buluyorsan, kaleci antrenörü için taffarel'i ikna etmeye uğraşıyorsan hocanın yardımcılarına da bu mantalite ile yaklaşılmalı. hocaya gerçekten yardımcı olabilecek kişilerden seçilmeli, evlat kontenjanından kulübede duracak kişilerden değil.

    selçuk gene olsun, necati gene olsun ama lütfen hocanın yanlışlarını tespit edip söyleyebilecek, rakip analizini profesyonel olarak yapan insanlar da girsin bu ekibe. en azından hoca gedson'u stoper oynatmaya kalktığında bunun yanlış olduğu konusunda hocayı ikna edebilecek birileri olsun o kulübede.

    en basitinden yakın tarihte milli takımda şenol güneş'in yanında bayram bektaş performansını gördü herkes. şenol 3 maçın 3'ünde de aynı hataları yaptı ve bu konuda kendisini düzeltebilecek tek bir yardımcısı dahi yoktu. 2 maç üst üste kaan ayhan'ı ön liberoya koyup hezimete uğradı yedek kulübesi orta saha doluyken kimse de hoca ne yapıyorsun diyemedi.

    bir teknik direktörün her kararı doğru olamaz ve kararları arasından yanlışları bulabilecek iyi bir yardımcı bir teknik direktörü küçültmez, büyütür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın