resim
Emre Taşdemir
Takım:Pendikspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 832
    kendisinin sözleşmesinin yenilenmesine ne olumlu bakabiliyorum ne de olumsuz. olumlu bakamıyorum çünkü çok sakatlanıyor. zaten çok sakatlanmıyor olsa herkes olumlu bakar. kalite olarak belki de en iyi türk sol bek. olumsuz da bakamıyorum çünkü piyasada bonservisi olmayan türk sol bek başka yok. en azından ben bilmiyorum veya tanımıyorum.

    benim esas merak ettiğim nokta ise sözleşmesini fatih terim mi uzattırdı, mustafa cengiz yönetimi mi uzattı? malumunuz mustafa cengiz ile fatih hoca arasında soğuk savaş var. mustafa başkan bu durumda fatih hoca'nın istediği bir şeyi neden yapsın? diğer taraftan da birkaç gün sonra gidecek olan yönetim neden kadro planlamasına karışır ki? belki de abdurrahim albayrak ve bir takım yöneticiler kalacaklarını düşündüklerinden transfer yapıyorlar.

    sezon boyunca yeni bir tartışmanın konusu olacağı kesin. kötü oynadığı veya sakatlıktan dolayı kaçırdığı maçlardan sonra fatih terim'in sözleşmesini uzattırdığını düşünenler fatih terim'e laf sokarken, tam tersini düşünenler böyle bir şey olmadığını ve o dönemde hocanın teknik direktör bile olmadığını söyleyecek. tabi bunlar fatih terim'in tekrardan takımın başına geçmesi şartıyla olacak. fatih hoca takımın başında olmazsa emre de arada kaynar.

    olur da fatih hoca takımın başına geçerse zaten şimdiye kadar yapılan transferler hakkında konuşur diye düşünüyorum. o zaman neyin ne olduğu anlaşılır. hoş ben hocanın bu oyuncular benim istediklerimdi, bunlar ise değil diyeceğini sanmıyorum ama yine de bir done verir.

    emre'yi de yeni sözleşmesinden dolayı kutluyorum ve daha iyi bir kariyer diliyorum kendisi için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın