resim
Emre Taşdemir
Takım:Pendikspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 808
    kismet kelimesi aslinda pek somut bir sey ifade etmiyor ama, bu gibi durumlarda varligi kesinlikle yadsinamaz bir sey. yani emre'nin torpilli oldugunu, ne bileyim santaj falan yaptigini asla dusunmuyorum galatasaray'da kalmak, hatta sozlesme uzatmak icin. bunun adi kismet, zira ulkede sol bek yetismiyor, defansta oynamaya gonulluysen ve solaksan tamam diyorlar, sakat makat, dur kadroda, al bu da milyonlarca insanin hayatinda goremeyecegi para, yillik maasin, oturdugun yerden yersin.

    olayi futbol cercevesinde yorumlayan arkadaslara cidden saygi duyuyorum, lakin ben bu gibi durumlarda kaybediyorum mantikli dusunmeyi, duygularim agir basiyor, haksizlik var gibi geliyor bana. yani herhangi bir oyuncu ozelinde soylemiyim hadi bunu, yillardir yaziyorum burada konusu acildiginda zaten, bugune has bir dusuncem de degil. altyapidan cikan oyuncularimizi kalkip 2.lig kuluplerine kiraya yolluyoruz degil mi mesela. yillarca adini duydugumuz ve umutlu oldugumuz cocuklari, anadolu'nun cesitli yerlerine yolladik, orada iyi isler yapip donup as kadromuzda oynayan kac ornek oldu? arda turan ve belki semih kaya. baska aklima gelmiyor, kaybolup giden ise onlarca isim var. isin kotusu, birak bizde oynamayi, bu cocuklar super lig seviyesinde bile kariyer geciremiyorlar cogunlukla, o derece yetersizler mesela(!).

    ben bu sistemden sikayetciyim, iddia ediyorum ki bu cocuklari biz anadoluya yollayarak koreltiyoruz, hem onlari sacma sapan bir futbol ortamina, baskinin icine atip ozguvenlerini kiriyoruz, hem de taraftar gozunde "bak orada bile parlamayan adam galatasaray'da zaten nasil oynayacakti" diyoruz, tamamen kapatiyoruz kapiyi. simdi ben de emre olayinda sormak istiyorum, gectigimiz sene suleyman lus yerine emre tasdemir urfa'ya kiralik gitseydi, orada fark yaratir miydi? o zaman neden suleyman buyuk ihtimalle kullanilmadan gonderilecek ve emre tutuluyor? zaten sahada oynamasi cok muhim degilse, ucuz yedeklenme hedefleniyorsa, suleyman emre'den daha az maas almaz miydi? ben bu sorularin cevabini duymayi cok istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın