• 2
    grup aşamasının getirdiği ekonomik kazançları bir tarafa koyup sadece sportif anlamda bakarsak direk gruplara kalmak yerine bu aşamalardan geçip gruplara kalmak bir bakıma daha seviye belirleyici ve kendini tanımana vesile olan bir durum.

    şöyle ki galatasaray olarak düşünecek olursak psv'yi, shakhtar'ı, monaco'yu yenecek durumda değilsek zaten şampiyonlar liginde işimiz yok demektir. sonra rezil edilip geri yollanıyoruz. eğer bu takımları eleyip gruplara kalıyorsan da ne real madrid ne psg öyle elini kolunu sallaya sallaya 5 atıp seni evine gönderemez. hatta arada sürpriz bile yapabilirsin. ama aksi durumda son yıllardaki berbat tabloyu tekrarlayabilirsin.

    bu entry ekonomik kazançlar göz ardı edilerek girilmiştir. yoksa ben de her maç 5 tane bile yesek sırf o parayı alabilmek için grup aşamasından başlamamızı isterim. bu yıl 5 yersin, seneye 4 yersin, ekonomiyi toparlayınca ortalığı yıkıp geçersin. kısa vadeli bakmak istemiyorum. yeterince kısa vadeli düşündük bu günlere gelene kadar.

    fatih hocam'dan beklentim teknik direktörlüğü bıraktığında lucescu'ya ve mancini'ye bıraktığı gibi geriye sürdürülebilir bir yapı bırakması ve taraftarı bu yapının yeniden saçma sapan yönetimlerce bozulmasının önüne geçmesi konusunda sık sık uyarmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın