• 14
    --- alıntı ---

    muzaffer dervişoğlu: gündemde 8-10 milyon euro dönüyor ama bunlar sadece söylenti. ben 8-10'a da bırakacaklarını tahmin etmiyorum. brentford'un halil'den beklentisi çok yüksek, 30-40 milyon euro'lar konuşuluyor.

    ıvan toney tekrar brentford'da kalırsa biz o zaman kiralık gideriz ya da toney ile eşit şans bulmamız lazım. yoksa orada kalmayız, kiralık gideriz. önceliğimiz galatasaray olur. halil orada mutlu. ama elimizde olan bir durum değil.

    bizim gönlümüzden geçen olmuyor. daha önce trabzonspor'a gidecektik olmadı. beşiktaş ve fenerbahçe'nin bizi istemesi gurur verir ama diğer kulüplerin de brentford ile görüşmesi gerekiyor. halil galatasaray'da çok mutlu ama bizim elimizde bir şey yok.

    fanatik
    --- alıntı ---

    30-40 milyon euro ? halil'i çok seviyorum ama galatasaray'da gösterdiği 10 maçlık performans dışında ne yapmış ki 30-40 milyon euro bonservis isteniyormuş anlamak mümkün değil. erling haaland bile gol yağdırdığı sezon 20 milyon euro'ya transfer olmuş şaka gibi. kai havertz istisnası dışında ben böyle bir transfer görmedim, duymadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın