• 205
    maç öncesi kadrolara baktım ilk fikrim orta sahada ağır ezileceğimiz düşüncesiydi. zaten ilk dakikadan itibaren bütün maç çıkartmadılar bizi.

    bunun sebebi yusuf-hakan tercihi yani sen bu maçta rakibin bu denli iyi orta sahasına karşı iki tane 10 numarayla çıkamazsın. orayı ya okay-ozan-taylan veya okay-ozan-kaan veya okay-ozan-orkun tercihini kullanması lazımdı.

    kenan karaman tercihi doğruydu bütün maç git gel mücadeleli oynadı zaten yapmamız gereken oyunu orta sahada tutup hakan ve burak yılmaza atılacak uzun toplarla şut veya pozisyon yakalayıp gol atabilmekti. bunlardan ayrı olarak ozan ve okay ekstra kötüydü ama yanlarında ekstra yardımcı mücadeleci orta saha olmayınca ezildiler.

    eğer 60-70'e kadar 0-0 a götürseydik kenan yerine cengiz'i alıp rakibin üstüne gider kim kime patlarsa tadında maçı bir şekilde bitirirdik. tamamen orta saha tercihinden ezilerek verdiğimiz bir maç oldu diye düşünüyorum.

    şenol güneş biraz adamcılıktan kurtulmalı yusuf parlasın diye illa 11 başlatmamalı veya taylan galatasaraylı diye oynatmamazlık yapmamalı diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın