2020-21 Türkiye Basketbol Süper Ligi Play-Off Finali Rövanş Maçı
19:30 Sinan Erdem Spor Salonu
95 - 73
  • 19
    efes pilsen fb ülker doğuş metro beko takımını geçen günkü 40 sayılık farktan sonra bugün de 22 sayılık farkla 95-73 mağlup etti ve seride 2-0 öne geçti.

    maçın bir bölümünü izledim, efes hiç yorulmadan kaldığı yerden devam etti. idman havasında geçen maçta efes adına vasilije micic 23, shane larkin 11, rodrigue beaubois 27 ve chris singleton ise 15 sayı ile oynadı.

    hakem heyeti için de bir iki kelam edelim; maçın henüz başında çok net şekilde vasa'ya yapılan faulü çalmadılar, hemen sonrasında itiraz sebebiyle vasa'ya teknik çaldılar, çek vatandaşı olan şahıs hakkında bugün az çok fikir sahibi olabildim, karaktersizin teki, bunu net olarak ifade edebilirim.

    onun dışında maçın son bölümünde basketbolcudan başka herşeye benzeyen şahsın başlattığı olaylar sebebiyle olanları herkes gördü. faul net faül, yaptığı hareket sportmenlik dışı, bunlar işte böyle, baktılar efes'i oynayarak yenemiyorlar hepimizin bildiği o rezil aşağılık karakterlerine bürünmeye çalıştılar. keşke guduric araya girmeseydi de ortada basketbolcuyum diye gezinen bu kazmaya chris singleton iki tane geçirseydi. - tıpkı marcus haislip'in mirsad türkcan'a geçirdiği gibi...

    neyse; ergin ataman 'ın efes pilsen'i yarından sonra serinin üçüncü maçında ülker arena'ya fb'yi süpürmeye ve oraya şampiyonluk kupası kaldırmaya gidecek. :) bekliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın