resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 243
    4 haziran 2021 tarihinde fox tv'de katıldığı 10 dakikalık programı izlemedim. ancak yazar arkadaşların da belirttiği üzere bir şey anlatması şöyle dursun, kendisi yönetimde kimin ne görevde olacağından bile habersiz.

    19 haziran 2021'de seçim var. bu demektir ki 15 gün kaldı. yani bu kişi 15 gün sonra galatasaray spor kulübü başkanı olabilir, listesindekiler yönetici olabilir ve herhangi bir planları - projeleri - sunabilecekleri hiç bir şey (abdurrahim albayrak dışında) yok.

    programla ilgili entry'leri okurken düşünmeye başladım. "nasıl böyle bir aday çıkabiliyor, listesinden bile habersiz belli ki kendi hazırlamamış" diye. tam "belli ki kendi hazırlamamış" kısmını aklımdan geçirirken aklıma geldi.

    (bkz: #2920305)

    kulübümüz divan üyelerinden gazeteci fatih altaylı 30 haziran 2020'de bloomberg ht kanalında yaptığı programda bir durumdan bahsetmişti. belirteyim, bu program abdurrahim albayrak'ın ekteki görüntüyü verdiği maçtan sonra.

    https://pbs.twimg.com/media/EboVHfxWAAEXWXt.jpg

    maç (hafızam beni yanıltmıyorsa eğer) 28'iydi haziran'ın. ekte izleyebileceğiniz görüntü ise 30 haziran yani 2 gün sonra.

    fatih altaylı'nın açıklamasını aynen ekliyorum:

    --- alıntı ---

    "göksel gümüşdağ'ın da içinde bulunduğu bir klik diyeyim, galatasaray'ın içine elini sokmuş vaziyette. galatasaray'ın önümüzdeki dönemde, pek yakında yapılması muhtemel ilk seçiminde göksel gümüşdağ'ın ve göksel gümüşdağ'ın galatasaray'daki uzantısı -galatasaray üyesiydi zaten istifa etmek zorunda kalmıştı - göksel gümüşdağ'ın galatasaray'ın içerisine elini sokma çabası içerisinde olduğunu, bununla ilgili olarak daha önce beşiktaş başkanı fikret orman'ın yakınında gezen ve beşiktaşlı olduğu halde nasıl olduysa galatasaray'a üye yapılmış birisinin de göksel gümüşdağ'a ve o ekiple beraber hareket ederek galatasaray içerisinde bir seçim kliği, kendilerine uygun bir aday bulup geliştirme operasyonu içerisinde olduklarını söyleyebilirim."

    "yani abdurrahim albayrağın göksel gümüşdağ karşısında neden ceketini iliklediğini bilemem. abdurrahimin genel olarak herkese kibarlık göstermesi alışkın olduğumuz bir şeydir ama bazıları vardır ki bu kibarlığı asla hak etmezler. ben abdurrahimin yerinde olsam selam bile vermem ama abdurrahim daha nezaketli bir adam ya da şöyle diyeyim biraz daha türkiye'nin yol yordamını bilen bir adam abdurrahim albayrak, o yüzden daha terbiyeli bir tavır göstermiş olabilir ama şunu da biliyorum ki göksel gümüşdağ ve onunla paralel hareket eden yakınlık içerisinde olan bir takım beşiktaş kökenli aslen beşiktaşlı ama galatasaray üyesi bazı tipler galatasaray seçimlerine ağırlık koyma çabası içerisindeler."

    --- alıntı ---

    tahminim o yöndedir ki, fatih altaylı'nın bahsettiği bu "klik" adaylarını bulmuştur.

    kötüleme - karalama vs. değil. tamamen kendi şahsi fikrim bu yöndedir.
    bir aday seçim kendisi için ertelenmesine rağmen listesindeki kişileri tanımıyorsa, bu kişilerin görev dağılımları belli değilse, bu kadar kritik bir dönemde hiç bir plan - proje sunamadan geliyorsa burada bir iş var.

    öyle değilse bana anlatsın, birbirini tanımayan insanlardan oluşan bir listeyi nasıl meydana getirebildi? neden bu insanları (seçime 16 gün kala) bir yemekte toplayıp birbirlerine tanıttı? neden fox tv'de katıldığı programda yönetiminden sadece ve sadece abdurrahim albayrak'ın adını sunabildi?

    bunlar olmaması gereken işler. çirkin işler. bir yanda bir buçuk yıldır bu seçim için çalışan adaylar var, diğer yanda son anda tamamlanmış birbirini tanımayan bir liste.

    sizi bilmem, ama benim burnuma bu taraftan kötü kokular geliyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın