• 17
    futbol ekonomisinde dönen parayı iç etmek için uydurulup, paravan görevi görecek yeni kural. ben artık paragraf paragraf yazı yazıp bu ülkenin saçmalıklarını herhangi bir platformda tartışmaktan tiksiniyorum.

    yok yabancı sınırlaması, yok 1959 öncesi şampiyonluklar, yok yalandan limitler, yok zorlu toplantıları. futbolun her yerinden pislik akıyor.

    ulan hiçbir şeye kafanız basmıyorsa euro 2016'da yabancı serbestliği gelmeden önce milli takımın stoperinde mehmet topal'ı oynatmak zorunda kalmışken şimdi milli takımın geldiği duruma bakın. burada türk kulüpleri tepesine binmediği için rahatça yurt dışına gidebilen, cengiz'e, merih'e, yusuf'a, ozan'a, çağlar'a, ali akman'a, cenk tosun'a, zeki'ye, kaan'a, okay'a bakın. altay'ın, uğurcan'ın, kerem'in ersin'in ve nicelerinin eli kulağında bugün yarın belki onlar da gidecek.

    bu 4 yılda futbolcu ihracatından ne kazanmışız yabancı serbestliğinden önceki 4 yılda futbolcu ihracatından ne kazanmışız onu kıyaslayın. gerçi benim bildiğimi bu karara olur verenler de biliyordur. lakin ;

    bu kuralı getirenlerin eminim arka planda bu işten nem alacak, değeri 1'ken 3 olacak vasıfsız türk futbolcuların bağlı olduğu menajerlik şirketleriyle falan ilişkisi vardır. 4 büyüklere fahiş fiyatlarla peşkeş çekilecek yeni tarık çamdal'lardan yeni alper potuklar'dan gelecek astronomik meblağlar itina ile iç edilecek hep beraber.

    ne diyelim haram olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın