resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 196
    30 mayıs 2021 tarihinde katıldığı clubhouse sohbetinde sportif a.ş'nin satılması kararına fiyata göre karar veririz gibi bir cevap başkan adayı. zaten daha önce de galatasaray'ın satılmasının gerektiğini dile getirmişti.

    bu başkan adayını mustafa cengiz yönetimi'nin devamı olarak düşünülürse aslında ne yapılmaya çalışıldığı çok ortada. tüzüğe aykırı hareket etmeler, genel kurula danışmadan iş yapmalar, genel kurulun kararlarını önemsemeden mahkemeye taşımalar, galatasaray'ın yıllık kazancını bilmiyormuş gibi, belirli taahhütler vererek bankalar ile sözleşme imzalamalar. galatasaray markası zarar görmemesi gerek dediğimizde kastımız buydu yıllardır fakat bir türlü sesimizi duyuramadık.

    galatasaray başarısız olabilir, daha önce olmuştur. uzun yıllar tek kupa bile alamayabilir. bu da olmuştur fakat galatasaray'ı galatasaray yapan kültürüdür, felsefesidir. bu kişiler de bunu yıkmak peşinde. buna bir şekilde engel olunması gerekmektedir.

    yok engel olunmazsa yakında tuttuğumuz takımın sadece ismi ve renkleri kalır. ben kendi adıma satılmış bir takımı tutmam. zaten öyle takım tutacak olsan gider man. city'i tutarım.

    başta mustafa cengiz olmak üzere, yiğit şardan'ın ekibinde olan üyelerin kulüpten ihraç edilmesi kulübün geleceği için çok çok önemlidir.

    umarım başkan seçilemezler ve ihraç olayı gerçekleşir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın