resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 193
    geçmişiyle değerlendirmek istesem de bunu başaramadığım başkan adayıdır. öncelikle insan diyor ki, ya bu adam sonuçta galatasaraylı, geçmişinde yöneticiliği var, şampiyonluk kutlamalarına aslan filan getirdi, saygın bir kişilik, tamam nalga skandalı gibi hataları da oldu ama kim hata yapmadı ki, niye önyargılı oluyorsun demek geliyor insanın içinden.

    ama sonra şu andaki tavrı, kasımpaşa yöneticiliği, listesindeki isimlerin davranışları, duruşları, galatasaray'ı temsil yeteneği, seçimin iptali sonrasında ortaya çıkışı vs. uzar gider menfi sebepler.

    her şeyden bağımsız söylüyorum, son andaki adaylığı geçtim, basına verdiği demeçlerdeki tavrı hiç galatasaray başkanı gibi duruyor mu acaba. başkanlıktan daha çok bir meydan okuma gibiydi tavrı. yani ışın çelebi dahi çok daha kabul edilebilir bir seçenektir kendisine nazaran, o derece düşünün yani. seçimde kendisine çıkacak oylara saygım var, ama ben kendisi yerinde olsaydım böyle bir oluşumla genel kurulun önüne çıkmazdım, yakıştıramadım kendisine. cevabı genel kurul verecektir, buna inancım tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın