• 121
    ptt 1.lige çıkmış komşu ilin takımıdır. gittikleri sıkıntıli yerlerden gelmeye çalışmaları, taraftarının asla kendilerini yalnız bırakmamaları takdire şayandir.

    90 larda özellikle beşiktaş ile tribün bazında çok kapismislardir. 97 kupa yarı finalinde beşiktaş tribünü, kendilerini üsküdar'da denize dökmüş, ertesi sezon ise sadece yarım otobüs izmit'e gidip 40 kişi maça girebilmislerdir. çünkü kendilerine fena bilenmiş kocaeliler, resmen şehre sokmamistir beşiktaş'ı.

    bizimle ile araları maçtan maça değişiklik göstermistir. hatta en son ligte oldukları sezon olan 2008-09 sezonunda deplase olduğumuz da aramızin nasıl olduğunu kestiremedigimiz için hazırlıklı gidilmiş, şehir girişinde polis noktasında yapılan aramalarda bazı hazırlıklarimiz emniyet güçleri tarafından ortaya çıkartılmış, bizi iyi niyetle oraya karşılamaya gelen( ramazan ayında idi maç) hodri meydan tayfasınin kafa kadrosuna biraz mahcup olmuştuk.

    hatta " ya kusura bakmayın çocuklar bilememiş barış var mı yok muydu" şeklinde uzun yıllar makarası yapilacak olan diyaloglar yaşanmıştir.

    maç oynanırken iftar oldugunda ise bizim tribune sıcak pide yollayan hodri meydan grubunun bu jesti hiç unutulmamistir.

    not: o gün bizi karşılamaya gelen hodri meydan grubunun başındaki güzel kardeşimiz daha sonraki yıllarda kahpece öldürülmüştür sözde kendi renkdasi tarafından bir deplasman öncesi.

    son olarak ise kendileri ile 1993-94 sezonunda samiyen de oynadığımız ve 5-4 kazandığımiz maç, hayatımda gittigim, keyif aldığım, en mutlu olduğum maclardandir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın