• 75
    genele baktığımızda çeyrek finaldeki real madrid eşleşmesinin sanki 6. maçını izlemiş gibiyiz. yine hücumda müthiş başlayan ve ilk yarıda 50 sayıya dayanan bir efes gördük. cska'yı da 3 çeyrek sonunda 55 sayıda tutabilmiş olmak burası için gayet iyi bir performans bana göre.

    fakat yine real madrid eşleşmesinde olduğu gibi bütün maçı 10+ sayı ile rahat bir şekilde götürüp, farkı 20'lere çıkarıp rakibin yine geri dönmesine izin verdik. fark son çeyrekte önce 10'lara, sonra da tek hanelere düşünce ise ecel terleri dökmeye başladık. aslında maç cska'nın avcuna kadar da geldi 1-2 kez fakat şans bizden yana olunca unutulmaz ve stresli bir maç sonu ile kazanan ve finale çıkan biz olmayı başardık.

    larkin beklediğimiz performansı gösterememiş gibi görünse de maç sonunda ekstra katkı verdi. micic mvp gibi oynadı ve 5 faulle oyun dışında kalana kadar maksimum katkı verdi. fakat galibiyette bana göre en büyük pay kesinlikle rodrigue beaubois'in oldu. çok kritik anlarda, sayı bulmak zorunda olduğumuz anlarda şutları kullanıp basketi bulması ile çok çok büyük fayda sağladı bize.

    rakipte benim dikkatimi çeken ve belki de cska'nın maçı kazanamamasındaki sebep shengelia - clyburn - hackett üçlüsünün 1/10 üçlük isabeti. tek isabet de clyburn'den geldi zaten.

    sonuç olarak bir engeli daha aştık ve finaldeyiz.
    ergin hocam'ı ve tüm takımı yürekten tebrik ediyorum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın