resim
Yigit Sardan
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 162
    süreci ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ? yani öyle bir anlatılıyor ki sanki yiğit şardan doğrudan "cemal/tufan böyle bir şey yapacağız bunu da ben istiyorum" demiş gibi anlatılıyor ama yurt dışında yapılan bir hazırlık maçında tamamen teknik ve idari heyetin halt yemesi ile başımıza dert olan cemal nalga olayında türkiye'de çok sık görmediğimiz şekilde basketbol şubesinden sorumlu yönetici olarak "bilgim olmaması sorumluluğum olmadığı anlamına gelmez" diyerek istifa etti. süreç benim aklımda bu şekilde kalmış yanlışsam düzeltin.

    kulübe fatura kesti olayına gelecek olursak o sıralar yiğit şardan ve ebru köksal ile ilgili sürekli haberler yapılıyordu. kulübün internet sitesini kendi ajansına yaptırdığı ve fahiş fatura kestiği üzerineydi sanırım aynı şekilde kulüpte idari yönetici olan ebru köksal'ın kulüpten usülsüz prim aldığı üzerine baya bir tantana kopmuştu.

    kulüpten yapılan açıklama şu şekilde (saçma sapan bir raporu beklerken üşenmedim aradım)
    https://www.galatasaray.org/...-vatan-gazetesi/1321

    kendisi ilk yönetici olduğunda kulübe yakın bir arkadaşım vardı kulakları çınlasın. yiğit şardan'ın tüm gazetelerin spor müdürleri ile toplantı yapıp "galatasaray aleyhine yaptığınız yalan haberlerden bıktık" adam olun dediğinden bahsetmişti : ) olmadılar tabi aynı tas aynı hamam devam etmişlerdi.

    geçmiş yıllarda (özellikle canaydın döneminde çektiklerimiz nedeniyle belki de) taraftarın büyük beklentileri vardı kendisiyle ilgili olarak ama maalesef geçekleşmedi.
    şimdi seçime 5 gün kala adaylık koymak falan... açıkçası bana anlamlı gelmiyor.

    seçilme ihtimaline gelirsek gidişata bakacak olursak burak elmas seçimi kazanır ama
    6 adaylı bir seçim ve 4000 kişinin altında katılım olursa enteresan şeyler olabileceğini düşünenlerdenim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın